De bedste vandbakkelser man kan bage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 6065 (1444 kcal)
KJ pr. Pers. 1213 (288 kcal)
Vægt ialt 635 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 955 KJ (227 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 16.2 gram
Kulhydrat 15.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)