Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt medister i tomatsovs

Stegt medister i tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tossedekamel

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.medisterpølse
2 spsk.olie
 
 Sovs:
1 hakket løg
1 spsk.solivenolie
2 knuste hvidløg
2 ds.flåede/hakkede tomater
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
1 tsk.oregano
0.5 tsk.sukker
 


Opskrift:

Brun pølsen i olien på pande ved god varme i ca. 1 min på hver side. Dæmp derefter varmen og steg færdig ved svag varme i 7-8 minutter på hver side.

Tag pølsen af panden og skær den i 1 cm tykke skiver.

Sovs:
Steg løget i olien, uden at det tager farve, ca. 2 min. Tilsæt hvidløg, tomater, krydderier og sukker.
Lad det småkoge i 10 min. Vend pølsen i og varm igennem. Vend derefter afdryppet pasta i eller server oven på pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9422 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu