Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Panna cotta med karamel

Panna cotta med karamel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Pannacotta

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :





Ingredienser:
 Karamel:
125 g.sukker
 
 Pannacotta:
4 dl.piskefløde
1 vanillestang
2 spsk.sukker
2 husblasblade
 
 Pynt:
12 jordbær
 


Opskrift:

Karamel:
Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme uden omrøring. Når det bobler og er lysebrunt, fordeles det i portionsforme. Hold på formen med grydelapper og vend og drej den så bunden er dækket.

Pannacotta:
Udblød husblasen i koldt vand. Flæk vanillestangen og kom korn og stang i en gryde med fløde og sukker. Varm op til kogepunktet. Tilsæt den udblødte, knugede husblas og smelt den ved svag varme.

Hæld flødeblandingen (uden vanillestangen) i formene. Stil dem koldt et par timer. Løsn kanterne og dyp formene et kort øjeblik i varmt vand. Vend desserterne ud på 4 tallerkner og pynt med halve jordbær eller anden frugt.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8175 gange,
og udskrevet 73 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu