Madpandekager med oksefyld
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Silke Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pandekagedej:
Rør mel og mælk til jævning. pisk æg, salt og peber i. opvarm smørret på panden/mikroovnen eller brug flydende fedtstof. Du laver nu pandekagerne til der ikke er mere dej. tænd ovnen på 170 grader varmluft. Fyld: Varm det hakkede oksekød i en gryde til det er gennemstegt. put hakkede tomater, mejs eller hvad du fortrækker i gryden. Du tager nu og lægger kød i pandekagerne til der ikke er mere kød tilbage. du folderpandekagerne og lægger dem i et fad. til sidst putter du det revet ost ovenpå. Nu mangler du bare at tage dem ind i ovnen så osten smelter, og de bliver lækre varme. ca. 10 min. på 170 grader varmluft ovn. |
|
Opskriften er vist 881376 gange,
og udskrevet 9984 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (168 stemmer) |
|
Kommentarer Simone Olsen - 2021-01-04 18:14:39 Det lyder super lækkert👑 - 2020-11-06 11:56:58 En vaskeægte Randers-drengerøvsret, mums. Simon Linda - 2020-04-04 16:12:25 Laver den af og til fin opskrift jeg kommer dog løg og hvidløg i eller blot en dåse hakkede tomater med hvidløg Helle - 2019-04-23 16:43:26 Rigtig god opskrift, har brugt den flere gange, med forskelligt fyld hc - 2019-02-14 19:53:08 kærnemælk istedet for sødmælk et par spiseske-fulde øl (gerne mørkt øl) kardemomme og revet citronskal så er denne pandekage perfekt tilaftensmad - 2018-10-26 19:03:23 Jeg smeltede margarinen og kom den derefter i dejen, der stod på bordet. Dvs at den ikke var kold og det fungerede fint, jeg behøvede ikke at tilsætte yderligere fedtstof. - 2018-03-25 17:29:36 Hej Silke, rigtig god opskrift vil klart bruge den i fremtiden Jeanette - 2018-01-13 17:06:20 Meget godt en fantastisk smag og majsene gir lie det sidste pift til smagen sammen med osten Line - 2017-08-09 14:57:37 Hvis man laver en portion hvor mange pandekager bliver der så Kristine - 2017-03-18 14:43:48 Kan man fryse dem ned? 😊 Dorthe J - 2017-01-22 16:20:59 Skal margarinen i eller bruges til stegning ??????? - 2016-08-19 15:13:22 amanda de skal stege i de 50 gr margarine ikke puttes i dejen . Frej jacbosen - 2016-04-15 13:04:36 Den er rigtig gooood - 2015-10-20 17:46:54 det smager meget godt, men der findes bedre mad :) Mette - 2015-08-28 14:32:55 Vi er helt pjattet med pandekagerne herhjemme - store som små. Vi får blot salat og kyllingestykker i... Mums! - 2015-08-26 09:59:40 de var ok Anne - 2015-07-20 15:29:22 Om nom nom nom nom nom! Hvis retten skal være lidt mere solid, kan man putte ris i fyldet :) - 2014-02-10 19:45:47 Super gode pandekager villiam - 2012-11-28 17:37:25 det er en rigtig god opskrift :D Amanda - 2012-07-16 20:47:51 Syntes de var rigtig lækre ! :D men hvis man skal holde sig på den slanke side, så kan man sagtens kun bruge halvdelen af det smør der rigtigt skal i pandekagerne, de var nemlig godt fedtede ;) Sofus - 2012-06-16 15:43:42 Super god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne