Madpandekager med oksefyld næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Pandekager:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
150 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 16756 (3989 kcal)
KJ pr. Pers. 4189 (997 kcal)
Vægt ialt 2433 gram
Vægt pr. Pers. 608 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 688 KJ (163 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)