|
|
|
Pandekager:
|
250 |
gram |
Hvedemel250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
6 |
dl. |
Mælk6 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
|
4 |
|
Æg M/L, hele4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
0.5 |
tsk. |
Salt0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.5 |
tsk. |
Peber0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
500 |
gram |
Oksekød, hakket ca. 16% fedt500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
|
150 |
gram |
Majs, konserves150 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
|
|
|
200 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
|
KJ total 16756 (3989 kcal)
KJ pr. Pers. 4189 (997 kcal)
Vægt ialt 2433 gram
Vægt pr. Pers. 608 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 688 KJ (163 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 11.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|