Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet madpandekager med oksefyld

Hjemmelavet madpandekager med oksefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Silke

Indsendt :


Hjemmelavet madpandekager med oksefyld, billede 4 Hjemmelavet madpandekager med oksefyld, billede 1 Hjemmelavet madpandekager med oksefyld, billede 2 Hjemmelavet madpandekager med oksefyld, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Pandekager:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Fyld:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
150 gram Majs. kerner. konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Pandekagedej:
rør mel og mælk til jævning. pisk æg, salt og peber i. opvarm fedtstoffet på panden/mikroovnen eller brug flydene fedtstof.

Du laver nu pandekagerne til der ikke er mere dej. tænd ovnen på 170 grader varmluft.

Fyld:
varm det hakkede oksekød i en gryde til det er gennemstegt. put hakkedetomater, mejs eller hvad du fortrækker i gryden.

du tager nu og lægger kød i pandekagerne til der ikke er mere kød tilbage. du folderpandekagerne og lægger dem i et fad. til sidst putter du det revet ost ovenpå.

nu mangler du bare at tage dem ind i ovnen så osten smelter, og de bliver lækre varme. ca 10 min. på 170 grader varmluft ovn.

god appetit.:)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (129 stemmer)

Opskriften er vist 574532 gange,
og udskrevet 4994 gange.


Energi:
KJ total 16726 (3982 kcal)
KJ pr. Pers. 4181 (995 kcal)
Vægt ialt 2433 gram
Vægt pr. Pers. 608 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 687 KJ (163 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helle  -  2019-04-23 16:43:26
Rigtig god opskrift, har brugt den flere gange, med forskelligt fyld


hc  -  2019-02-14 19:53:08
kærnemælk istedet for sødmælk et par spiseske-fulde øl (gerne mørkt øl) kardemomme og revet citronskal så er denne pandekage perfekt tilaftensmad


  -  2018-10-26 19:03:23
Jeg smeltede margarinen og kom den derefter i dejen, der stod på bordet. Dvs at den ikke var kold og det fungerede fint, jeg behøvede ikke at tilsætte yderligere fedtstof.


  -  2018-03-25 17:29:36
Hej Silke, rigtig god opskrift vil klart bruge den i fremtiden


Jeanette  -  2018-01-13 17:06:20
Meget godt en fantastisk smag og majsene gir lie det sidste pift til smagen sammen med osten


Line  -  2017-08-09 14:57:37
Hvis man laver en portion hvor mange pandekager bliver der så


Kristine  -  2017-03-18 14:43:48
Kan man fryse dem ned? 😊


Dorthe J  -  2017-01-22 16:20:59
Skal margarinen i eller bruges til stegning ???????


  -  2016-08-19 15:13:22
amanda de skal stege i de 50 gr margarine ikke puttes i dejen .


Frej jacbosen   -  2016-04-15 13:04:36
Den er rigtig gooood


  -  2015-10-20 17:46:54
det smager meget godt, men der findes bedre mad :)


Mette   -  2015-08-28 14:32:55
Vi er helt pjattet med pandekagerne herhjemme - store som små. Vi får blot salat og kyllingestykker i... Mums!


  -  2015-08-26 09:59:40
de var ok


Anne  -  2015-07-20 15:29:22
Om nom nom nom nom nom! Hvis retten skal være lidt mere solid, kan man putte ris i fyldet :)


  -  2014-02-10 19:45:47
Super gode pandekager


villiam  -  2012-11-28 17:37:25
det er en rigtig god opskrift :D


Amanda  -  2012-07-16 20:47:51
Syntes de var rigtig lækre ! :D men hvis man skal holde sig på den slanke side, så kan man sagtens kun bruge halvdelen af det smør der rigtigt skal i pandekagerne, de var nemlig godt fedtede ;)


Sofus  -  2012-06-16 15:43:42
Super god opskrift