Brun svinemørebraden på en pande i lidt fedt.. lade den køle af.. skær den op på langs, ikke helt igennem. Fylde pikantost i og rul den ind i butterdej luk butterdejen tæt om mørebraden.. butterdej skal ud af køleskabet ca.10-30 min før tid det står på pakken hvis man har købt butterdej der er klar til brug.
den sættes i ovnen i ca 30 minutter på 200 grader C i varmluft og 210 grader C i alm. ovn.
Kartoflerne laves men mørbraden steges på panden..
rens kartoflerne put dem i en frostpose eller skrællepose kom olie og krydderriger i efter smag der skal godt med krydderrig i da de skal i ovnen.. nuller kartoflerne godt rundt i olien held dem i en bradepande og sæt dem i ovnen sammen med mørebraden de skal også have ca 1 time på 200 grader C i varm luft og 210 grader C i alm. ovn.
Tips:
Smager godt med hollandaise sovs.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(9 stemmer)
Opskriften er vist 159300 gange, og udskrevet 1799 gange.
Energi:
KJ total 10906 (2596 kcal)
KJ pr. Pers. 2726 (649 kcal)
Vægt ialt 1695 gram
Vægt pr. Pers. 423 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 643 KJ (153 kcal) Protein 9.1 gram Fedt 8.0 gram Kulhydrat 11.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Claus - 2016-09-15 10:56:21 Hvis kartoflerne skal have en time i ovnen og mørbraden kun en halv, så skal man vil begynde med kartoflerne?
Per - 2014-03-21 12:28:47 Butterdejspladerne lægges med lille overlap og rulles så ud.
Lea - 2012-07-29 14:57:21 Lækkert. Vi kommer altid lidt svampe og bacon ved. I dag kommer der også lidt forårsløg i.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider