Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad indbagt i butterdej med pikant ost

Svinemørbrad indbagt i butterdej med pikant ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : karinathomsen

Indsendt :

Svinemørbrad indbagt i butterdej med pikant ost, billede 4 Svinemørbrad indbagt i butterdej med pikant ost, billede 1 Svinemørbrad indbagt i butterdej med pikant ost, billede 2 Svinemørbrad indbagt i butterdej med pikant ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
100 gram Buko Grøn Pikant 1 pakke/bæger Buko Grøn Pikant indeholder 200 g.
2 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
lidt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
lidt Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Kartofler:
800 gram Kartofler nye
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Paprika, edelsuss
Allround Krydderi
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Brun svinemørebraden på en pande i lidt fedt.. lade den køle af.. skær den op på langs, ikke helt igennem. Fylde pikantost i og rul den ind i butterdej luk butterdejen tæt om mørebraden.. butterdej skal ud af køleskabet ca.10-30 min før tid det står på pakken hvis man har købt butterdej der er klar til brug.
den sættes i ovnen i ca 30 minutter på 200 grader C i varmluft og 210 grader C i alm. ovn.

Kartoflerne laves men mørbraden steges på panden..
rens kartoflerne put dem i en frostpose eller skrællepose kom olie og krydderriger i efter smag der skal godt med krydderrig i da de skal i ovnen.. nuller kartoflerne godt rundt i olien held dem i en bradepande og sæt dem i ovnen sammen med mørebraden de skal også have ca 1 time på 200 grader C i varm luft og 210 grader C i alm. ovn.

Tips:

Smager godt med hollandaise sovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 142184 gange,
og udskrevet 1590 gange.


Energi:
KJ total 10906 (2596 kcal)
KJ pr. Pers. 2726 (649 kcal)
Vægt ialt 1695 gram
Vægt pr. Pers. 423 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 643 KJ (153 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 8.0 gram
Kulhydrat 11.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Claus  -  2016-09-15 10:56:21
Hvis kartoflerne skal have en time i ovnen og mørbraden kun en halv, så skal man vil begynde med kartoflerne?


Per  -  2014-03-21 12:28:47
Butterdejspladerne lægges med lille overlap og rulles så ud.


Lea  -  2012-07-29 14:57:21
Lækkert. Vi kommer altid lidt svampe og bacon ved. I dag kommer der også lidt forårsløg i.