Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Limemarineret sildehaj

Limemarineret sildehaj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj

Ukendt oprindelseslandKilde : Fiskehuset Thisted

Indsendt :

Limemarineret sildehaj, billede 4 Limemarineret sildehaj, billede 1 Limemarineret sildehaj, billede 2 Limemarineret sildehaj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Sildehajs steak a 160 g.
0.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 dl. Limesaft
1 Lime. rå
   
  Mos:
750 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
250 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca 800gram skrællet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Ovnbagte grønsager:
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
   
  Karrydressing:
100 gram Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Lime, saft og skal heraf
1 tsk. Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Fintrevet skal fra 1 lime, limesaft, olie salt og peber blandes i en plastikpose og hajsteksne lægges heri og marinere et par timer.

Mos:
Kartofler og selleri skrælles og skære si mindre stykker, koges møre uden salt og moses til en grov mos, der må gerne være lidt klumper i. Smør tilsættes og mosen smages til med salt og peber.

Ovnbagte grønsager:
Løgene pilles og gulerødder og pastinakker skrælles, det hele skæres i passende stykker som vendes med olivenolie, salt og peber. Hældes ud i en bradepande, gerne med bagepapir i bunden og sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter.

Karrydressing:
Rør creme fraiche og mayonnaise sammen og smag til med lime, salt og karry.

Sildehajen tages op af marinaden og steges på en tør pande i den marinade der hænger ved, 2-3 minutter på hver side.

Tips:

Sildehajbøffer kan købes online hos Fiskehuset Thisted Klik her




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9460 gange,
og udskrevet 89 gange.


Energi:
KJ total 13224 (3148 kcal)
KJ pr. Pers. 3306 (787 kcal)
Vægt ialt 2588 gram
Vægt pr. Pers. 647 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 510 KJ (121 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu