Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hajbøffer med bløde løg

Hajbøffer med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Hajbøffer med bløde løg, billede 4 Hajbøffer med bløde løg, billede 1 Hajbøffer med bløde løg, billede 2 Hajbøffer med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Sildehajs steak a 160 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   


Opskrift:

Sildehajen krydres med salt og peber og steges 2-3 minutter på hver side i rigeligt smør.

Løgene halveres og skæres herefter i skiver som steges møre på panden i smør.

Serveres med kogte kartofler frisk dild citron og brunes smør.

Tips:

Sildehajbøffer kan købes online hos Fiskehuset Thisted Klik her







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12689 gange,
og udskrevet 88 gange.


Energi:
KJ total 9838 (2342 kcal)
KJ pr. Pers. 2459 (585 kcal)
Vægt ialt 2140 gram
Vægt pr. Pers. 535 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 459 KJ (109 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu