Hajbøffer med bløde løg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Sildehajs steak a 160 g.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 9838 (2342 kcal)
KJ pr. Pers. 2459 (585 kcal)
Vægt ialt 2140 gram
Vægt pr. Pers. 535 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 459 KJ (109 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)