Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kæmperejer i kokoskarrysauce

Kæmperejer i kokoskarrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ann Sophie

Indsendt :




Ingredienser:
400 g.Frosne Kæmperejer
1 ds.Kokosmælk
 Hvidløg (efter smag)
1-2 Peberfrugt
1 Porre
1 pk.Babymajs
100 g.Squash
 Karry (efter smag)
1 spsk.Olie
 Ris
 


Opskrift:

- Rejer optøs og pilles
- Hvidløg pilles og hakkes
- Porre klargøres
- Rejer, hvidløg, porre og karry steges i wok til rejerne har fået lidt farve.
- Risene sættes over
- Så tilsættes peberfrugt, babymajs og squash
- Lad retten stå og småsimre i ca. 7-10 min)
- Tilsæt kokosmælk
- Retten småsimre igen indtil risene er kost færdigt
- Server

Tips:

Jeg har aldrig vejet af hvor meget jeg brugte, så det har bare lige været hvad jeg synes, det her er bare nogle ca tal, bare eksperimenter, og selvfølgelig kan man putte alle slags grøntsager i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3211 gange,
og udskrevet 34 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu