Kæmperejer i kokoskarrysauce

Kæmperejer i kokoskarrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ann Sophie

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.Frosne Kæmperejer
1 ds.Kokosmælk
 Hvidløg (efter smag)
1-2 Peberfrugt
1 Porre
1 pk.Babymajs
100 g.Squash
 Karry (efter smag)
1 spsk.Olie
 Ris
 
Opskrift:
- Rejer optøs og pilles
- Hvidløg pilles og hakkes
- Porre klargøres
- Rejer, hvidløg, porre og karry steges i wok til rejerne har fået lidt farve.
- Risene sættes over
- Så tilsættes peberfrugt, babymajs og squash
- Lad retten stå og småsimre i ca. 7-10 min)
- Tilsæt kokosmælk
- Retten småsimre igen indtil risene er kost færdigt
- Server


Tips:

Jeg har aldrig vejet af hvor meget jeg brugte, så det har bare lige været hvad jeg synes, det her er bare nogle ca tal, bare eksperimenter, og selvfølgelig kan man putte alle slags grøntsager i.





karakterer:
Opskriften er vist 5358 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu