Pasta carbonara 02

Pasta carbonara 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mariamusse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pasta fx fusilli (skruer)
10 skiverbacon
 olivenolie
5 Æggeblommer, pasteuriseret
1 dl.fløde
125 g.parmesan
 persille til pynt
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog pastaen i saltet vand - følg kogeanvisningen på pakken.
Steg imens bacon i lidt olivenolie - når baconen er sprød, knuses den i små stykker.
Pisk æggeblommer, fløde og parmesan sammen i en skål.
Når pastaen er kogt, vendes den straks sammen med bacon og æggemasse.
Smag til med salt og peber.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Opskriften er vist 12852 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-22 15:51:34
smager også godt med coctailpølser i.... og prøv og skift persillen ud med frisk basilikum, så smager det bare lækkert! :)