Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















kogt oksespidsbryst med peberrodsauce

kogt oksespidsbryst med peberrodsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gogo

Indsendt :


kogt oksespidsbryst med peberrodsauce, billede 4 kogt oksespidsbryst med peberrodsauce, billede 1 kogt oksespidsbryst med peberrodsauce, billede 2 kogt oksespidsbryst med peberrodsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Oksespidsbryst, rå
Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7 dl. Kogevand
75 gram Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

brystet dækkes af vand i rummelig gryde, når det begynder at koge skummes fedt og uklarheder væk med en øse.
'
Salt, gulerod, løg pastinak og porre tilsættes, koges ca. 1,5-2 timer indtil det er mørt. tag brystet op og lad det hvile.

suppen sies og gemmes til den skal tilsættes i saucen.

Smelt smør i ny gryde, rør mel i og tilsæt suppe (kogevand fra bryst) smag til med salt, peber, eddike. lad det simre lidt mens du skærer kødet ud hvorefter der tilsættes revet peberrod i saucen. saucen må ikke koge efter tilsætning af peberrod i fare for at miste smagen.

Tips:

Husk at det er ca. mål




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 82948 gange,
og udskrevet 1963 gange.


Energi:
KJ total 11511 (2740 kcal)
KJ pr. Pers. 2877 (685 kcal)
Vægt ialt 1848 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 622 KJ (148 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu