kogt oksespidsbryst med peberrodsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Oksespidsbryst, rå
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7 dl. Kogevand
75 gram Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Eddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 11511 (2740 kcal)
KJ pr. Pers. 2877 (685 kcal)
Vægt ialt 1848 gram
Vægt pr. Pers. 462 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 622 KJ (148 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)