Spaghetti alla carbonara 03
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Bastaixen Indsendt : Red : |
|
|
Bacon og pancetta steges på en pande. Når det er ved at være stegt tilsættes de snittede hvidløg. Kog samtidig spaghettien til den er al dente og lad den dryppe af.
Pisk æg og parmesan sammen og tilsæt salt og (godt med) peber. Hvidvin hældes på panden og lidt efter tilsættes også spaghettien og det hele vendes sammen. Til sidst vendes æggeblandingen sammen spaghettien. Det tages af varmen inden æggene bliver til scrambled æg. Server med det samme. Tips: Retten kan også tilsættes chili (især jalapeños klæder retten godt). Hvis man ikke kan finde pancetta kan man bare bruge bacon. Er man til mere kød kan man også tilsætte cocktailpølser. Retten kan også benyttes som forret, dog skal portionen så være mindre. |
|
|
Opskriften er vist 10271 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne