Brun kød, løg og champignon smmen med krydderier og presset hvidløg. Tilsæt peberfrugter og brun dem lidt, tilsæt dernæst de flåede tomater og lad dette småkoge et øjeblik. Tilsæt derefter vand og bouillonterning og lad dette koge op.
Når det koger kommes ærter og majs i, og retten simrer i ca. 30 minutter. Smages til med salt og peber og kan evt. jævnes med lidt Maizena.
Kan f.eks. spise med fuldkornspasta.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 12688 gange, og udskrevet 205 gange.
Kommentarer
Lone Karlsson - 2017-05-16 11:25:24 Rigtig god opskirft. Jeg synes personligt det er en god ide at putte fløde i. De giver sovsen noget mere smag.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider