Kødsovs med masse af grøntsager

Kødsovs med masse af grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Majanita

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 rød peber
1 gul peber
1 ds.hakkede flåede tomater
2-3 fedhvidløg
250 g.champignon
 Peber
 Paprika
 Chili
1 ds.løse majs
1 stor kop fine ærter (frost)
2 hakkede løg
 Olivenolie til stegning (bruges kun, hvis der bruges meget maget kød).
1 oksekøds bouillonterning
5 dl.vand
 
Opskrift:
Brun kød, løg og champignon sammen med krydderier og presset hvidløg. Tilsæt peberfrugter og brun dem lidt, tilsæt dernæst de flåede tomater og lad dette småkoge et øjeblik.

Tilsæt derefter vand og bouillonterning og lad dette koge op.
Når det koger kommes ærter og majs i, og retten simrer i ca. 30 minutter.

Smages til med salt og peber og kan evt. jævnes med lidt Maizena.

Kan f.eks. spise med fuldkornspasta.


karakterer:
Opskriften er vist 13173 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lone Karlsson  -  2017-05-16 11:25:24
Rigtig god opskirft. Jeg synes personligt det er en god ide at putte fløde i. De giver sovsen noget mere smag.