Kødsovs med grøntsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Paprika
0.5 tsk. Chili stærk, stødt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
   
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
150 gram Majs, frost
150 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
Energi:
KJ total 6282 (1495 kcal)
KJ pr. Pers. 1570 (373 kcal)
Vægt ialt 2518 gram
Vægt pr. Pers. 629 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 249 KJ (59 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)