Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Alt i ét fad med oksekød

Alt i ét fad med oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Husmoderen

Indsendt :


Alt i ét fad med oksekød, billede 4 Alt i ét fad med oksekød, billede 1 Alt i ét fad med oksekød, billede 2 Alt i ét fad med oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Rød chilipeber
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
500 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Giv dem et lille opkog i ca. 10 min. tag dem op og dryp af.

Bland den rå oksefars m. finthakket chili, hk. løg og presset hvidløg samt salt og peber efter smag.

Bred farsen ud i hele bunden af en bradepande.

Skær peberfrugter i tern, tomaterne og squashen i tynde skiver.

Fordel peberfrugt og squash over farsen - og læg tomater og kartofler pænt taglagt øverst. Drys med den revne mozzarella.

Bages i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn ca. 40 min.

Tips:

Serveres med groft brød og evt. grøn salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (63 stemmer)

Opskriften er vist 405584 gange,
og udskrevet 9906 gange.


Energi:
KJ total 9877 (2351 kcal)
KJ pr. Pers. 1975 (470 kcal)
Vægt ialt 2424 gram
Vægt pr. Pers. 484 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 407 KJ (97 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 6.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  2016-10-13 17:55:38
Lækker ret med god smag og så er den dejlig nem at lave


Gitte  -  2016-07-10 12:44:42
Kan den fryses


Louise  -  2015-10-15 16:15:44
Kan forberedes når man har tid, og så skal den bare i ovnen 3 kvarter før spisetid. Supernemt og lækkert :) Giver dog kun kartoffelskiverne 2-3 minutters opkog, da de ellers bliver til smat mellem fingrene...


Sofie Bavnhøj  -  2015-01-06 20:20:18
uhh... den smager noget bedre end man tror :) denne ret har bare alle de gode smage i en, helt fantastisk ret :D


Pigennnn  -  2014-12-08 17:39:23
Vi laver oste tern med vores eget ost! Vi sætter den i ovnen nu mmmmhh glæder mig meget


  -  2014-06-02 19:44:26
Øhh det synes jeg virkelig var en dårlig opskrift. Oksekødet stod og kogte i sin egen væske og bliver rigtig ulækkert og kedeligt i smagen. Alt det andet fyld ligger bare og pjasker rundt i al det saft derfra.


Diana  -  2014-04-21 18:03:00
Skal oksekødet steges først?


Tommy  -  2013-11-28 15:41:10
hvad med resten ??


Denisa  -  2013-11-25 18:03:28
Nemt at lave, og ser meget lækker ud, kan ikke vente til den bliver færdig. Nem opskrift, som man kan lave ret hurtigt.


  -  2013-10-08 19:21:46
Super lækker hverdagsret. Jeg brugte et stort ildfastfad istedet for en bradepande.


  -  2013-07-28 06:53:25
Dejlig Ret.


Heidi  -  2013-03-20 18:40:29
Det er en super dejlig ret. ikke sidste gang, vi skal ha det.


annet   -  2013-02-14 18:48:33
Man kan med fordel blande friske koriander i kædet...mums


  -  2012-10-29 11:57:08
Super lækkert men vil bruge mere kød Idag da jeg ikk kunne få det bredt ud i hele min bradepande


Rinken  -  2012-10-27 14:46:42
Nemt og billigt! Og det smager rigtigt godt. Og der er nok til to voksne i to dage.


Louise  -  2012-10-25 11:06:52
Hvad kan man bruge hvis man ikke er til peberfrugt og squash ?


ugleunge  -  2012-10-22 15:05:24
Den skal klart prøves i dag!!!!!


Liamsmor  -  2012-10-16 12:49:03
Skal prøve den Idag kan se på kommentarerne at jeg roligt kan glæde mig


Pernille  -  2012-10-05 20:28:38
super skøn opskrift, tager lidt tid at skære grøntsagerne men så er man også i hus


trine  -  2012-07-30 21:54:28
Mhh rigtig lækker, sund og billig ret. Var et hit for alle.. Far mor barn og mormor


Mig  -  2012-06-05 14:49:29
Virkelig lækker!!!!! Mmmmmmmmmh hvor kan den bare anbefales, også med alle grøntsagerne og kødet, som et alternativ for lasagne. Jeg synes vores manglede lidt ost, og det er også en god ide lige at lade den stå og køle lidt af først, for den var så varm i starten, at man næsten ikke kunne smage den.


Anja  -  2012-04-12 22:45:43
Er det en alm bradepande?


  -  2012-04-12 11:09:49
Nogle gode forslag som alternativ til squash?


Mona B.  -  2012-04-11 23:53:30
Hvor stor en bradepande skal man bruge?


Britt  -  2011-11-26 19:42:38
Næste gang skal der stanniol over fadet eller graderne skal ikke være så høje..


Bettina 1965  -  2011-08-23 06:30:35
En klar super hverdagsret, nem at lave, kan passe sig selv i ovnen, mens men evt laver en skål salat til. Ungerne kan lide den, og så er den billig :-) Bestemt en ret jeg laver en gang om mdr, eller to !!!


anna  -  2011-08-20 17:13:25
Jeg lavede den og den var MEGA god! Kan varmt anbefales. SPAR PÅ SLATET. (Min blev meget salt)


  -  2011-08-08 17:17:18
Den er sindsyg god, også uden peper. men jeg syntes den er lidt for salt så jeg vil lave den med mindre salt næste gang ...


  -  2011-07-13 20:34:45
MUMS!!! Det var et kæmpe hit herhjemme :o) Jeg undlad dog squash...


Susanne  -  2011-07-13 12:17:53
Uuuhm det er lækkert! :-) ++ herfra!


  -  2011-01-14 17:16:27
Det ville være dejlig med nogle billeder


Michelle  -  2011-01-13 16:01:35
Det er superlækker mad, der holder i flere dage - rigtig godt for en studerende. Plus at alt godt fra køleskabet sådan set kan blandes i, som man nu føler for det :) 10 herfra.