Alt i ét fad med oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ingredienser:
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Rød chilipeber
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
200 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 9877 (2351 kcal)
KJ pr. Pers. 1975 (470 kcal)
Vægt ialt 2424 gram
Vægt pr. Pers. 484 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 407 KJ (97 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 6.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)