Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spaghetti & Pølser

Spaghetti & Pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Rasmus S

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.pølser røde eller brune
 lidt over en halv pak. spaghetti/makaroni
1-2 løg
 paprika
 Ost mozzarella/parmasan
 ketchup
 


Opskrift:

Bring spaghettien/makaronien i kog.
Imens skærer du pølserne i ca.1-1½ cm. i tykkelsen.
Hak løgenen fint.
Steg pølserne sammen med lidt paprika, til de er blevet tilpas brune.
Svits de hakkede løg i en lille gryde til de er gyldne.
Når spaghettien/makaronien er færdig, hælder du vand fra.

Server en tallerken fuld spaghetti/makaroni sammen med nogle skefulde af pølserne, løgene,ketchup, og lidt ost på toppen.

Bon Appetit;)







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10528 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rasmus S  -  2010-10-16 13:38:24
Retten er til ca. 4-5 pers. :)