Mørbradgryde 10

Mørbradgryde 10, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Nina

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
550 g.svinemørbrad
125 g.bacon i skiver
125 g.coctailpølser
1 sort løg
1 glaschampignon
1 ds.hakkede tomater
70 g.tomat puré
2 spsk.paprika
0.5 tsk.chilli
1 spsk.hvedemel
5 dl.piskefløde
 salt smag til efter behov
 peber smag til efter behov
 
6 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
Opskrift:
risene sættes i kog i let saltet vand og koges til færdig

beacon steges i en gryde og sættes til side.

mørbraden skæres i skiver og dybbes i mel og sættes til side

løgene skæres i tern og brunes sammen med champingnonerne.

bland beacon, tomat puré, paprika, chilli og mel. tilsæt løg og champingnoer og derefter tilsætter du fløde og tomaterne.

læg mørbraden i og lad det simre i 20 minutter.

til sidst kommes pølserne i og srever eventuelt med rød peper.



Tips:

tip. Boullion kan evt tilsættes sammen med fløden, men så bliver den meget tynd og skal jævnes.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 14498 gange,
og udskrevet 331 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Merete K  -  2011-01-10 21:16:34
Jeg har lige fået den hos nogle bekende, og den smagte herligt, så den måtte jeg have.

Nina  -  2010-10-11 13:55:53
alt skal selvfølgelig brunes i magerine.