Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















TurDucChin [Tørduking]

TurDucChin [Tørduking], Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lotte

Indsendt :





Ingredienser:
1200 g.kylling
2400 g.and
4-5000 g.kalkun
 salt
 peber
 Æbler i tern
1 tsk.Akasiehonning
4 spsk.olivenolie
 
 Evt. Breadstuffing:
0.25 Tørt toastbrød
 God med tørrede krydderurter
 salt
 peber
100 g.smør
 


Opskrift:

Klip vingerne af og udben hele kyllingen og anden, der må ikke være nogle ben i, gem benene til saucen. Udben kroppen på kalkunen, bevar ben i vinger og lår, gem igen benene tilside til saucen. Bland akasiehonningen med olivenolien og godt med salt og peber, bland æbletern deri. fyld de "marinerede" æbletern ind i kyllingen og fold den, så den ligner så godt som muligt en kylling, krydder den med salt og peber og læg den inden i anden, fold anden om kyllingen, igen så den så vidt muligt ligger som en and, krydder den med salt og peber, læg den ind i kalkunen og luk kalkunen rundt om anden med kødnåle eller sy den med bomuldstråd (husk at lave store sting, så de kan pilles på når dyret er stegt). krydder kalkunen med salt og peber og steg den i ovnen, gerne med et stegetermometer eller i eller 5-6 timer ved 180 gr. kan langtidssteges ved 130 gr. i 8-10 timer. Husk et fad under med vand og evt. lidt grønt, er godt at supplere saucen med.
Ønsker man breadstuffing i, smeltes smørret og blandes med tørt smulderet toastbrød og godt med krydderurter, salt og peber. Det puttes mellem kylling og and og mellem and og kalkun i et jævnt lag, ikke for tykt. steges som anvist.

Skrog fra alle fuglene, vinger og lår fra kylling og and, koges i 4-6 timer, gerne med et løg, et par gulerødder, et par laurbærblade og lidt enebær. skummes og sigtes, jævnes og smages til. Kan evt. farves med kulør, men dette er ikke nødvendigt.

Det hele serveres med kartofler, tranebærsauce, sweet potatomash og kogte bønner og gulerødder. Salat kan også serveres efter ønske. Ønskes en mere dansk udgave, så server den med brunede- og hvide kartofler og rødkål.

Smager super godt og skiverne er utroligt flotte stribede grundet det forskellige kød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1706 gange,
og udskrevet 30 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu