Pølsehorn 08

Pølsehorn 08, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Schwaner

Indsendt :      Red:

Pølsehorn 08, billede 4 Pølsehorn 08, billede 1 Pølsehorn 08, billede 2 Pølsehorn 08, billede 3
Fotograf: Fru Schwaner  

Ingredienser:
15 g.smør
1.5 dl.mælk
10 g.gær
1 tsk.sukker
0.5 salt
1 æg
250 g.hvedemel
8 party pølser (eller hvad du bedst selv kan li)
 
Opskrift:
Put smøret i en grýde, hæld mælken i og smelt smørret i mælken. Tag gryden og lad mælkeblandingen køle af til den virker lun, når man stikker spidsen af lillefingeren i. smuldr gæren i mælkeblandingen og rør rundt til gæren er opløst.

Hæld det op i en skål og rør sukker og salt i. pisk et æg sammen og rør det i. Hæld melet i og rør godt. Drys lidt mel på køkkenbordet. Hæld dejen ud og ælt den godt igennem. Hvid den er for klistret, tilsættes lidt mere mel. Læg dejen tilbage i skålen, læg et viskestykke over og lad den hæve et lunt sted i 20 min.

Imens:
Kom bagepapir på en bageplade. Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C. alm. ovn.

Form dejen til to kugler og rul dem til flade cirkler. Skær hver cirkel igennem på tværs og lav fire trekanter af hver halvdel, i alt 16 trekanter.
Læg en pølse på hver trekant og rul den til et horn ved at starte i den brede ende.
Læg hornene på bagepladen, læg et viskestykke over og lad dem hæve et lunt sted i ca. 15 minutter.

Sæt bagepladen på ovnens midterste rille og bag hornene i ca. 15 minutter Lad hornene køle af på en bagerist


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 24201 gange,
og udskrevet 450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (66 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anonym  -  2014-02-18 14:19:02
0,5 af hvad ved salten ??

Anonym  -  2014-02-16 12:25:18
0,5 af hvad ved salten ??

anna  -  2012-09-23 10:32:34
giv dem kun 10 min!

anonym  -  2011-11-16 13:59:45
heii den er mega god smager godt :)