Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Beuf Bourguignon

Beuf Bourguignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : leoni

Indsendt :





Ingredienser:
1 kg.oksekød i store tern
3 laurbærblade
1 kvistfrisk timian
2 duskebredbladet persille
1 strimmel appelsinskal
0.5 flaskerødvin
 olivenolie
1 hakket løg
1 gulerod i små tern
150 g.bacon i tern
2 dl.oksebouillon
2 fedhvidløg
250 g.champignoner eller andre svampe
100 g.skalotteløg eller perleløg
 


Opskrift:

Lav en krydderbuket af laurbær, timian, persille og appelsinskal.
Kom krydderbuketten, kødet og vinen i en skål, og sæt den i køleskabet natten over.

Brun løg og gulerod i lidt olivenolie i en stegegryde, tilsæt bacon og brun endnu et par minutter.
Tag kødet op af marinaden, og lad det dryppe af.
Brun kødet på en pande i lidt olie ved kraftig varme, og kom det i stegegryden.
Kog panden af med marinade, og kog kraftigt et par minutter.
Hæld marinaden i gryden, tilsæt knust hvidløg og bouillon, og sæt den i ovnen ved 150° i 1½ time.
Brun champignoner og skalotteløg i lidt smør i ca. 5 min., og krydr med salt og peber.
Fjern krydderbuketten og hvidløg fra stegegryden, kom champignoner og skalotteløg i, kog op og smag til.
Server med kartoffelmos

Tips:

Serveres med hjemmelavet kartoffelmos




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boeuf Bourguignon



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7058 gange,
og udskrevet 164 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu