Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Broget mørbradgryde

Broget mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Broget mørbradgryde, billede 4 Broget mørbradgryde, billede 1 Broget mørbradgryde, billede 2 Broget mørbradgryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
2 spsk.Smør
 Salt
 Peber
 Paprika
1 grøn peberfrugt
250 g.champignon
1 dl.grønsagsbouillon
4 tomater
2 dl.Piskefløde
 Kinesisk soya
1 ds.Cocktailpølser
10 fyldte oliven
 
 Tilbehør
 Ris
 


Opskrift:

Puds mørbraden af for hinder og sener og skær den i skiver. Brun dem hurtigt i smør, drys med salt. Peber og paprika på og læg dem i en gryde.

Brun ligeledes rensede champignon og strimlet peberfrugt og læg dem i gryden.

Kog panden af med suppe og piskefløde, smag til med krydderier og kinesisk soya og hæld afkoget i gryden. Lad den småsnurre i 10 minutter.

Tilsæt halve, flåede tomater, skivede oliven og cocktailpølser og varm det hele igennem.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 46157 gange,
og udskrevet 742 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jan  -  2013-08-07 19:05:10
Vi var meget tilfredse. Det er en gode detaljer med friske tomater og oliven. Kan klart anbefales