| |
|
Broget mørbradgryde
Broget mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
600 | g. | svinemørbrad600 g. svinemørbrad | 2 | spsk. | Smør2 spsk. Smør | | | Salt Salt | | | Peber Peber | | | Paprika Paprika | 1 | | grøn peberfrugt1 grøn peberfrugt | 250 | g. | champignon250 g. champignon | 1 | dl. | grønsagsbouillon1 dl. grønsagsbouillon | 4 | | tomater4 tomater | 2 | dl. | Piskefløde2 dl. Piskefløde | | | Kinesisk soya Kinesisk soya | 1 | ds. | Cocktailpølser1 ds. Cocktailpølser | 10 | | fyldte oliven10 fyldte oliven | | | | | | Tilbehør Tilbehør | | | Ris Ris | | | |
| |
Puds mørbraden af for hinder og sener og skær den i skiver.
Brun dem hurtigt i smør, drys med salt. Peber og paprika på og læg dem i en gryde.
Brun ligeledes rensede champignon og strimlet peberfrugt og læg dem i gryden.
Kog panden af med suppe og piskefløde, smag til med krydderier og kinesisk soya og hæld afkoget i gryden.
Lad den småsnurre i 10 minutter.
Tilsæt halve, flåede tomater, skivede oliven og cocktailpølser og varm det hele igennem.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 50318 gange, og udskrevet 782 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Jan - 2013-08-07 19:05:10 Vi var meget tilfredse. Det er en gode detaljer med friske tomater og oliven.
Kan klart anbefales
|
|