Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mørbradgryde 09

Mørbradgryde 09, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michelle

Indsendt :



Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 stor peberfrugt
1 løg
500 g.champignon
1 pk.bacon i tern
1 ds.hakkede tomater m. hvidløg
1 fedknust hvidløg
0.5-1 lille tsk. groft chili
1-2 spsk.paprika
 salt
 peber
5 dl.fløde
 Mel til jævning
 Evt.1 boullionterning
 
Opskrift:
Mørbraden pudses af og skæres i store tern.
Champignon renses i vand og skæres i halve eller kvarte - alt efter størrelse.
Bacon steges og tages op af gryden. Brug en stor gryde.
Herefter brunes champignon i gryden og tages op igen.
Løg og peberfrugt skæres i tern og steges i lidt fedtstof i en gryde - tages herefter op.
Mørbraden brunes herefter sammen med chili og paprika i gryden. Når kødet er brunet godt kommes løg, peberfrugt, bacon og champignon tilbage i gryden igen og blandes godt sammen med hvidløg.

Herefter kommes en dåse hakkede tomater samt vand så det lige dækker retten. skru ned for varmen og lad retten simre i 45 min.

Når retten er færdig skrues lidt op for varmen igen og der hældes fløde i. Når retten begynder at småkoge jævnes sovsen med en meljævning eller sovsejævner til den har den konsistens du ønsker - men sovsen skal ikke være for tynd.

Smag til sidst retten til med salt og peber og evt. en boulionterning.

Serveres med løse ris. Skøn ret til både hverdag og når man får gæster.






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16791 gange,
og udskrevet 278 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bettelonne  -  2014-10-22 17:11:40
Har lavet denne ret rigtig rigtig mange gange og den er helt fantastisk. Altid et hit til hverdag og fest :-)