Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristaffel 03

Ristaffel 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Andreasbundgaard

Indsendt :





Ingredienser:
1 Hel Kylling
8 dl.vand
1 cm.friskhakket ingefær
1 fedhvidløg
1 tsk.karry
1 tsk.hel kardemommen
1 spsk.salt
1 ds.flåed tomater
3 Løg
3 peberfrugter
3-4 Gulerødder
2 spsk.Masjsstivelse
0.5 dl.koldt vand
 
 Ris:
 Beregn 1 dl rå ris til hver PERS
 


Opskrift:

Skær gumpen af kyllingen
Del kyllingen i 2 halve del den derefter i 4 stykker
Fjern det meste af skindet
kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand
Bring i kog
Skræl ingefæren og hak det fint
Pil hvidløget og hak det fint
Tilsæt ingefær, Hvidløg, karry. kardemommen, salt og tomater
Lad kyllingen kåge ved svag varme i 30 min uuunder låg
Kog risne
Skær løgene i kvarte
Vask peberfrugten og skær den i tykke skiver
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver
Tilsæt Løg, Peberfrugt og Gulerødder kog videre i 15 min
Ryst mejs stivelsen til det ligner mælk og tilsæt det så indtil at det har den tykkelse
Lav en hel masse salat til og måske noget karry sovs.
Velbekomme




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9882 gange,
og udskrevet 61 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu