Ristaffel 03

Ristaffel 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Andreasbundgaard

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Hel Kylling
8 dl.vand
1 cm.friskhakket ingefær
1 fedhvidløg
1 tsk.karry
1 tsk.hel kardemommen
1 spsk.salt
1 ds.flåed tomater
3 Løg
3 peberfrugter
3-4 Gulerødder
2 spsk.Masjsstivelse
0.5 dl.koldt vand
 
 Ris:
 Beregn 1 dl rå ris til hver PERS
 
Opskrift:
Skær gumpen af kyllingen
Del kyllingen i 2 halve del den derefter i 4 stykker
Fjern det meste af skindet
kom kyllingen i en gryde og tilsæt vand
Bring i kog
Skræl ingefæren og hak det fint
Pil hvidløget og hak det fint
Tilsæt ingefær, Hvidløg, karry. kardemommen, salt og tomater
Lad kyllingen kåge ved svag varme i 30 min uuunder låg
Kog risne
Skær løgene i kvarte
Vask peberfrugten og skær den i tykke skiver
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver
Tilsæt Løg, Peberfrugt og Gulerødder kog videre i 15 min
Ryst mejs stivelsen til det ligner mælk og tilsæt det så indtil at det har den tykkelse
Lav en hel masse salat til og måske noget karry sovs.
Velbekomme





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Ristaffel

karakterer:
Opskriften er vist 11539 gange,
og udskrevet 125 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu