Kommentarer
Torben - 2018-11-25 22:54:50 Velkommen til firserne :-) Retten hedder egentlig Rigstaffel (Rijs) og er vist en hollandsk opfindelse. Der skal meget mere en rosiner og kokosmel til at lave indonesisk mad - til gengæld er resultatet også langt bedre. Ashenfelds "Spis på Indonesisk" introducerede mig til det Indonesiske køkken og har udmærkede og simple opskrifter.
christine bagge - 2012-09-27 15:16:54 Sådan skal den serveres, min moster boede i honkong i mange år, og hun kunne lave ris taffel så englene sang.
Peter - 2012-01-05 12:13:25 Til jeanette:
Poppudum er en indisk/pakistansk variation af Kroepuk, men noget tyndere og ofte meget krydrede med chili og peber. Til Risjtaffel skal du bruge kroepok som er baseret på rejer/fisk.
Jeanette - 2009-09-22 17:31:01 min mor lavede det meget, det var en indoneser der introducerede hende for retten, jeg syntes bare at huske at der var en sødlig ananas-smag i sovsen........ ?? poppudum ??? hvad er det?
ung - 2009-07-13 23:53:38 Der er ikke den rigtige indonesisk ristaffel. Jeg er en indonesisk som er enig med Fred nijhoff.
Fred nijhoff - 2009-07-12 19:49:08 jeg er hollænder og er meget kent med indo med,men ehhhh dette her???
- 2008-12-19 13:26:13 Jeg kommer kokosmælk i gryderetten, det giver en god sovs.
Man kan selv finde på mere tilbehør, f.eks. agurkestænger, mangochutney, og hvad man nu har lyst til.
christian - 0000-00-00 00:00:00 hmm mangler der ikke poppudum ?? ;o)
|