Hemmelighedsfulde frikkedeller med pastasalat

Hemmelighedsfulde frikkedeller med pastasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet (anbefales ikke med pastasalat)

Indsendt af : Line B.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Frikkedellefars:
1 pk.Kalve - og flæskefars.
1 æg
2 spsk.mælk
2-3 spsk.hvedemel
1 skviskanel
 Salt
 Peber
 Olie
 
 Pastasalat:
 Pastaskruer
 Spinat
2 spsk.vand
 Bacon i tern
 Olie
 
Opskrift:
Pastasalaten er en god idé at lave en ½ time til 1 time før frikkedellerne laves, da det helst skal være koldt.

Pastaen koges i 12 minutter, derefter kommes pastaen op i en skål, og en i køleskabet. Baconen ligges på en pande med et skvat olie, og steges til de er småbrune. Spinaten (som her har ligges i fryseren i små kugler) kommes i en gryde og varmes langsomt op indtil det er helt skilt ad. Hvis der er for meget vand ved spinaten, hældes det direkte fra gryden og i en si, hvor vandet kan løbe fra. Når spinaten er klar, og baconen stegt blandes det med pastaen. Evt salt kan hældes over. Stil blandingen i køleskabet og vent til frikkedellerne er klar.

Farsen blandes op i en skål, og det hele blandes godt sammen. En pande med olie varmes op, og frikkedellerne formes og ligges på. Så er maden klar værsgo at spise.

Tips:

Selvom pastasalaten godt kan lyde lidt ulækker, er den altså utrolig lækker.





karakterer:
Opskriften er vist 15671 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu