Hemmelighedsfulde frikkedeller med pastasalat
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Fryseegnet : Fryseegnet (anbefales ikke med pastasalat) Indsendt af : Line B. Indsendt : Red : |
|
|
Pastasalaten er en god idé at lave en ½ time til 1 time før frikkedellerne laves, da det helst skal være koldt.
Pastaen koges i 12 minutter, derefter kommes pastaen op i en skål, og en i køleskabet. Baconen ligges på en pande med et skvat olie, og steges til de er småbrune. Spinaten (som her har ligges i fryseren i små kugler) kommes i en gryde og varmes langsomt op indtil det er helt skilt ad. Hvis der er for meget vand ved spinaten, hældes det direkte fra gryden og i en si, hvor vandet kan løbe fra. Når spinaten er klar, og baconen stegt blandes det med pastaen. Evt salt kan hældes over. Stil blandingen i køleskabet og vent til frikkedellerne er klar. Farsen blandes op i en skål, og det hele blandes godt sammen. En pande med olie varmes op, og frikkedellerne formes og ligges på. Så er maden klar værsgo at spise. Tips: Selvom pastasalaten godt kan lyde lidt ulækker, er den altså utrolig lækker. |
|
Opskriften er vist 15905 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne