Forloren gås

Forloren gås, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
250 g.hakket flæsk
4 spsk.rasp
1 æg
2-3 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 
100 g.svesker (uden sten)
1 æble
 
5 dl.mælk
 
 Meljævning:
1 spsk.hvedemel
2 spsk.vand
 
Opskrift:
Læg sveskerne i blød i vand. Tænd ovnen på 250 grader. Rør de 2 slags kød sammen med rasp, æg og fløde. Krydr farsen med salt og peber og form det til en aflang "gås".

Lav en fordybning på langs og læg udblødte svesker og små æblebåde heri. Dæk fugten til med fars og brun gåsen i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min skru ned for varmen, dryp med mælken undervejs og lad den stege færdig 30-40 min. ved 180 grader.

Jævn sovsen med meljævning og smag til med salt og peber.

Skær gåsen i skiver og server med kogte og brunede kartofler og rødkål.





karakterer:
Opskriften er vist 7102 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu