Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Forloren gås

Forloren gås, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
250 g.hakket flæsk
4 spsk.rasp
1 æg
2-3 spsk.piskefløde
 salt
 peber
 
100 g.svesker ( uden sten )
1 æble
 
5 dl.mælk
 
 Meljævning:
1 spsk.hvedemel
2 spsk.vand
 


Opskrift:

Læg sveskerne i blød i vand. Tænd ovnen på 250 grader. Rør de 2 slags kød sammen med rasp, æg og fløde. Krydr farsen med salt og peber og form det til en aflang ¨gås¨.

Lav en fordybning på langs og læg udblødte svesker og små æblebåde heri. Dæk fugten til med fars og brun gåsen i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min skru ned for varmen, dryp med mælken undervejs og lad den stege færdig 30-40 min. ved 180 grader.

Jævn sovsen med meljævning og smag til med salt og peber.

Skær gåsen i skiver og server med kogte og brunede kartofler og rødkål.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4018 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu