Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Amagergryde (uden pasta)

Amagergryde (uden pasta), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Inge V.

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.svine-eller kalvekød i terninger
50 g.smør eller 2 spsk olie
1 blomkålshoved
1 bdt.gulerødder
500 g.grønærter friske eller frosne
500 g.kartofler (helst nye)
2 løg
5 dl.vand
 salt
 peber
 Evt.karry efter smag
 Evt.hakket dild eller persille
 
Opskrift:
Løgene pilles og hakkes.

Kødet brunes sammen med de hakkede løg i fedtstoffet. Salt og vand tilsættes.
Retten koger ca. 1 time.

Imens gøres grøntsagerne i stand.
Blomkålen vaskes og deles i buketter.
Gulerødderne skrabes eller skrælles og skæres i skiver.
Ærterne bælges, hvis der bruges friske.
Kartoflerne skrabes eller skrælles og skæres i store terninger.

Alle grøntsagerne, undtagen ærterne tilsættes. Retten koger ca. 1 kvarter, så tilsættes ærterne.

Retten koger yderligere 5 minutter eller til alle grøntsagerne er nok.

Serveres med hakket dild eller persille.









Tips:

Det er svært at angive den nøjagtige kogetid for kødet, da det kommer an på hvilket kød der anvendes. Der kan benyttes frosne grøntsager. Ligesom, der kan supleres med andre grøntsager f.eks. kan hvidløg og porre anbefales.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10261 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu