Medister-gryderet

Medister-gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karo88

Indsendt :

Ingredienser:
500 g.medisterpølse
250 g.pastaskruer
1 ps.majsblanding (dybfrost)
1 ds.hak. tomater
2-3 spsk.tomatpuré
 salt
 olie
 
Opskrift:
Kog medisteren i ca. 15-20min. Skær den derefter i tynde skiver, og brun dem i varm olie i en gryde.
Hæld grønsagerne (optøede) i gryden, kom hak. tomater og tomatpuré i og tilsæt vand så det lige dækker. Lad vandet koge, og hæld pastaskruerne i.
Lad retten varme igennem ved svag varme.
Tilsæt mere vand om nødvendigt. Krydr med salt. Kan serveres med brød eller flutes.

Tips:

Retten er nem at lave, og kan laves i en travl hverdag.


karakterer:
Opskriften er vist 10832 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu