Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svensk Pølsegryde

Svensk Pølsegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.pølser (bayerske, cocktailpølser, eller grillpølser)
500 g.kogte kartofler
3 dl.tomatpurè
2 løg
2 dl.fløde
 salt
 peber
1 bdt.purløg
50 g.fedtstof
 
Opskrift:
Løgene pilles og hakkes fint. Hvis der anvendes bayeske- eller grillpølser skæres disse i skiver, ligeledes de kogte kartofler. Løgene svitses i fedtstof, pølser og kartofler tilsættes og svitses med. Tomatpurè hældes ved og retten koges vd svag varme 5-10 min. Der kan evt. tilsættes lidt vand eller bouillon, hvis retten bliver for tør. Fløden hældes ved og retten smages til med salt og peber. Drysses ved serveringen med fintklippet purløg. Serveres med lune flûtes

Tips:

Hvis der er noget tilbage, kan den sagtens fryses i portioner, bare den varmes forsigtig op igen, eller kommes i microovn. VELBEKOMME ;-)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15817 gange,
og udskrevet 218 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

loneaalling  -  2016-07-05 16:30:49
Den smager rigtig godt