Svensk Pølsegryde

Svensk Pølsegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pølser (bayerske, cocktailpølser, eller grillpølser)
500 g.kogte kartofler
3 dl.tomatpurè
2 løg
2 dl.fløde
 salt
 peber
1 bdt.purløg
50 g.fedtstof
 
Opskrift:
Løgene pilles og hakkes fint. Hvis der anvendes bayeske- eller grillpølser skæres disse i skiver, ligeledes de kogte kartofler. Løgene svitses i fedtstof, pølser og kartofler tilsættes og svitses med. Tomatpurè hældes ved og retten koges vd svag varme 5-10 min. Der kan evt. tilsættes lidt vand eller bouillon, hvis retten bliver for tør. Fløden hældes ved og retten smages til med salt og peber. Drysses ved serveringen med fintklippet purløg. Serveres med lune flûtes

Tips:

Hvis der er noget tilbage, kan den sagtens fryses i portioner, bare den varmes forsigtig op igen, eller kommes i mikroovn. VELBEKOMME





karakterer:
Opskriften er vist 17432 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-05 16:30:49
Den smager rigtig godt