Karry kyllingefrikadeller med persille
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland alle ingredienserne undtagen persille til det bliver en ensartet masse. Virker farsen for våd så tilsæt mere havregryn. Er den for fast så tilsæt eventuelt lidt vand. Lad farsen hvile i ca. 20 min. Tilsæt herefter persillen og bland fasen igen.
Form farsen til ca. 12-15 frikadeller og fordel dem på en varm pande med fedtstof til stegning. Steg dem i ca. 5 min. På hver side, eller til de har en gylden skorpe og er gennemstegte. Server med en grøn salat og groft brød. Velbekommen |
|
Opskriften er vist 61918 gange,
og udskrevet 1310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2013-08-15 11:46:13 Der er for meget ahvregryn i, de bliver meget hårde . anonym - 2011-03-16 12:59:33 Super gode. Laver dem dog uden karry |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne