Karry kyllingefrikadeller med persille næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingekød hakket 5%
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 tsk. Karry, mild
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Evt. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Til stegning:
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4101 (976 kcal)
KJ pr. Pers. 1025 (244 kcal)
Vægt ialt 638 gram
Vægt pr. Pers. 159 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 642 KJ (153 kcal)
Protein 18.3 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 6.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)