Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Plankefisk (Helleflyndersteaks)

Plankefisk (Helleflyndersteaks), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
4
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Plankefisk (Helleflyndersteaks), billede 4 Plankefisk (Helleflyndersteaks), billede 1 Plankefisk (Helleflyndersteaks), billede 2 Plankefisk (Helleflyndersteaks), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kartoffelmos:
1200 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Garniture:
200 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
200 gram Grønne bønner, friske
200 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
200 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
Opskrift:
Kartoffelmos:
Kartoflerne skrælles og koges mører, vandet hæles fra og kartoflerne moses, æg, smør, salt og peber røres i. Mosen sprøjtes ud i en ring på kanten af en bøfplanke.

Grønsagerne resnse, bønner halveres, peberfrugt strimles, broccoli i små buketter, forårsløg i skrå stykker, champigng skives. Bønner, peberfrugt, broccoli og forårsløg blancheres.

Heleflyndersteaks vendes i mel og stesges næsten færdig på en pande i smør, 3-4 minutter på hver side. Læg en helleflyndersteak midt på hver brædt inden for kartoffelmosringen.

De blancherede grønsager og champignong ristes på en tør pande og placheres på bøfplanken.

Stil planken i en forvarmet ovn ved 275 grader C varme med grillen tændt i ca. 10 minutter, til kartoffelmosen får en gylden farve.

Tips:

Retten kan gøres klar i god tid og blot grilles lige inden servering.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9700 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10665 (2539 kcal)
KJ pr. 2666 (634 kcal)
Vægt ialt 3340 gram
Vægt pr. 835 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 319 KJ (76 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu