Plankefisk (Helleflyndersteaks)
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Kilde : Per K. Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoffelmos:
Kartoflerne skrælles og koges mører, vandet hæles fra og kartoflerne moses, æg, smør, salt og peber røres i. Mosen sprøjtes ud i en ring på kanten af en bøfplanke. Grønsagerne resnse, bønner halveres, peberfrugt strimles, broccoli i små buketter, forårsløg i skrå stykker, champigng skives. Bønner, peberfrugt, broccoli og forårsløg blancheres. Heleflyndersteaks vendes i mel og stesges næsten færdig på en pande i smør, 3-4 minutter på hver side. Læg en helleflyndersteak midt på hver brædt inden for kartoffelmosringen. De blancherede grønsager og champignong ristes på en tør pande og placheres på bøfplanken. Stil planken i en forvarmet ovn ved 275 grader C varme med grillen tændt i ca. 10 minutter, til kartoffelmosen får en gylden farve. Tips: Retten kan gøres klar i god tid og blot grilles lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 10734 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne