Kartoffelmos:
Kartoflerne skrælles og koges mører, vandet hæles fra og kartoflerne moses, æg, smør, salt og peber røres i.
Mosen sprøjtes ud i en ring på kanten af en bøfplanke.
Grønsagerne resnse, bønner halveres, peberfrugt strimles, broccoli i små buketter, forårsløg i skrå stykker, champigng skives.
Bønner, peberfrugt, broccoli og forårsløg blancheres.
Heleflyndersteaks vendes i mel og stesges næsten færdig på en pande i smør, 3-4 minutter på hver side.
Læg en helleflyndersteak midt på hver brædt inden for kartoffelmosringen.
De blancherede grønsager og champignong ristes på en tør pande og placheres på bøfplanken.
Stil planken i en forvarmet ovn ved 275 grader C varme med grillen tændt i ca. 10 minutter, til kartoffelmosen får en gylden farve.
Tips:
Retten kan gøres klar i god tid og blot grilles lige inden servering.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9954 gange, og udskrevet 102 gange.
Energi:
KJ total 10665 (2539 kcal)
KJ pr. 2666 (634 kcal)
Vægt ialt 3340 gram
Vægt pr. 835 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 319 KJ (76 kcal) Protein 8.2 gram Fedt 1.3 gram Kulhydrat 8.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider