Plankefisk (Helleflyndersteaks) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
4
Ingredienser:
  Kartoffelmos:
1200 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Helleflyndersteak 1 helleflyndersteak vejer ca. 200 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Garniture:
200 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
200 gram Grønne bønner, friske
200 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
200 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
Energi:
KJ total 10665 (2539 kcal)
KJ pr. 2666 (634 kcal)
Vægt ialt 3340 gram
Vægt pr. 835 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 319 KJ (76 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)