Grove pølsehorn med hvidløg

Grove pølsehorn med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Fiv

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
3 dl.mælk
3 dl.vand
40 g.olie
100 g.kerner (rugkerner, 5-korns-blanding)
450 g.hvedemel
200 g.fuldkorensmel
50 g.havregryn
100 g.grahamsmel
2 tsk.salt
1 tsk.sukker
0.75 cayennepeber
1 fedpresset hvidløg
 
Opskrift:
Mælk og vand lunes, gær opløses heri. Olie og hvidløg tilsættes. Melene, cayenne, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes væden. Dejen vil på nuværende tidpunkt være meget klistret, smør evt. hænderne ind i olie for at kunne ælte den uden den klistre for meget.
Lad hæve i 30 min.
Tilsæt yderligere 25 g hvedemel og ælt igen. Del dejen i 2 og rul den ud således at den er flad og rund som en pizza. Skær den i 8 stykker og rul pølserne ind i stykkerne. Lad hæve 30 min ekstra.
Bag pølsehornene i 15 min ved 200 grader.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Grove pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 8661 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu