Spaghetti carbonara med broccoli

Spaghetti carbonara med broccoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Maiken

Indsendt :



Ingredienser:
3-400 g.spaghetti (fuldkorn)
200 g.kalkunbacon
250 g.champignon (friske eller glas)
0.5 broccoli plukket i små buketter
 olivenolie
4-6 æg
10-12 spsk.mælk
 salt
 peber
 Hvidløg
5-6 spsk.revet ost
 
Opskrift:
Kog spaghetti al dente i letsaltet vand tilsat lidt olie. Skær kalkunbacon i små tern og rist dem gyldne ved svag varme. Skær champignon i kvarte og rist dem i lidt olie på panden. Tilsæt salt og peber. Rist broccolien let sammen med bacon og champignon. Pisk æggene sammen med mælk, salt, peber, hvidløg og revet ost. Hæld den velafdryppede spaghetti på panden til fedtstoffet og blad godt rundt. Tag panden af varmen. Hæld æggeblandingen over spaghettien og rør godt rundt. Æggemassen skal lige akkurat stivne uden at blive for fast. Server straks med groft brød


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9145 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu