champignon (friske eller glas)250 g. champignon (friske eller glas)
0.5
broccoli plukket i små buketter0.5 broccoli plukket i små buketter
olivenolie olivenolie
4-6
æg4-6 æg
10-12
spsk.
mælk10-12 spsk. mælk
salt salt
peber peber
Hvidløg Hvidløg
5-6
spsk.
revet ost5-6 spsk. revet ost
Opskrift:
Kog spaghetti al dente i letsaltet vand tilsat lidt olie. Skær kalkunbacon i små tern og rist dem gyldne ved svag varme. Skær champignon i kvarte og rist dem i lidt olie på panden. Tilsæt salt og peber. Rist broccolien let sammen med bacon og champignon. Pisk æggene sammen med mælk, salt, peber, hvidløg og revet ost. Hæld den velafdryppede spaghetti på panden til fedtstoffet og blad godt rundt. Tag panden af varmen. Hæld æggeblandingen over spaghettien og rør godt rundt. Æggemassen skal lige akkurat stivne uden at blive for fast. Server straks med groft brød