Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Banankage 13

Banankage 13, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :


Banankage 13, billede 4 Banankage 13, billede 1 Banankage 13, billede 2 Banankage 13, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Muskat, friskrevet
160 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
230 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Opskrift:
Ovnen forvarmes til 170 grader C. alm. ovn. En ca. 23 x 13 cm franskbrødsform smøres med smør og drysses let med mel.

Mel, bagepulver, muskat og ½ tsk salt sigtes ned i en røreskål.
Smør og sukker piskes lyst og let. Æggene tilsættes gradvist.
Tilsæt de mosede bananer og rør dejen godt sammen. Til sidst tilsættes den sigtede mel.

Hæld dejen i den smurte bageform og bag den på ovnens næstøverste rille i 45 min., til overfladen er gylden og kagen føles fast.

Lad den færdige banankage hvile i formen i 5 min., inden den vendes ud på en bagerist.

Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Lækker banankage med chokoladestykker

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (16 stemmer)

Opskriften er vist 56748 gange,
og udskrevet 1024 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 14206 (3382 kcal)
KJ pr. Pers. 1775 (422 kcal)
Vægt ialt 1090 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1303 KJ (310 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 43.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

lene  -  2011-10-10 15:29:26
den er rigtig god men ikke da jeg bagte den kom 5 bananer i ved en fejl.

C fra Sjælland  -  2011-06-11 15:50:43
Hehe folkens, måske man ikke skulle klage over det med sukkeret, når det nu allerede står der? Men lyder lækkert, og jeg skal da også til at bage den lige om lidt.

Christian  -  2011-05-25 18:06:49
Til dem der ikke kan finde ud af hvor sukkeret er opgivet, så er det "farin". Farin er et bi-produkt fra sukkerraffinering,det er også kendt som "puddersukker" eller "brown sugar". Jeg går ud fra at det sagtens kan udskiftes med almindeligt sukker. Mvh Christian

  -  2011-05-24 12:59:07
den er ufattelig god, vi kan anbefale den, men den skal have lidt mere tid i ovnen end der står...men den er god hilsen Kathrine og Pernille :-)

Lukas  -  2011-03-30 17:07:38
Det er simpelthen for ring at der ikke står hvor meget sukker der skal i?!! Opdater venligst denne opskrift og vis hvor meget sukker man skal komme i!!!!!

Anne  -  2011-02-20 17:21:02
Den her var rigtig god. Ja, den skulle have lidt mere end beskrevet, men det er jo heller ikke noget problem. Den smagte i hvert fald godt, synes både jeg og 5 veninder ;)

jesper  -  2010-11-12 11:34:18
Den dur impelthen ikke den her kage, den bliver overhovedet ikke bagt igennem ved den temperatur. Er MEGET skuffet

Mia  -  2010-07-30 11:21:13
hvor meget sukker skal der i !?!

mai-britt  -  2010-07-05 12:57:05
skal til at bage den nu!! glæder mig :)

sofie  -  2010-03-16 17:10:44
rigtig god hvis man kommer brun glasur på