Banankage 13
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ovnen forvarmes til 170 grader C. alm. ovn. En ca. 23 x 13 cm franskbrødsform smøres med smør og drysses let med mel.
Mel, bagepulver, muskat og ½ tsk salt sigtes ned i en røreskål. Smør og sukker piskes lyst og let. Æggene tilsættes gradvist. Tilsæt de mosede bananer og rør dejen godt sammen. Til sidst tilsættes den sigtede mel. Hæld dejen i den smurte bageform og bag den på ovnens næstøverste rille i 45 min., til overfladen er gylden og kagen føles fast. Lad den færdige banankage hvile i formen i 5 min., inden den vendes ud på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 61026 gange,
og udskrevet 1201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer lene - 2011-10-10 15:29:26 den er rigtig god men ikke da jeg bagte den kom 5 bananer i ved en fejl. C fra Sjælland - 2011-06-11 15:50:43 Hehe folkens, måske man ikke skulle klage over det med sukkeret, når det nu allerede står der? Men lyder lækkert, og jeg skal da også til at bage den lige om lidt. anonym - 2011-05-24 12:59:07 den er ufattelig god, vi kan anbefale den, men den skal have lidt mere tid i ovnen end der står...men den er god hilsen Kathrine og Pernille :-) Lukas - 2011-03-30 17:07:38 Det er simpelthen for ring at der ikke står hvor meget sukker der skal i?!! Opdater venligst denne opskrift og vis hvor meget sukker man skal komme i!!!!! Anne - 2011-02-20 17:21:02 Den her var rigtig god. Ja, den skulle have lidt mere end beskrevet, men det er jo heller ikke noget problem. Den smagte i hvert fald godt, synes både jeg og 5 veninder ;) jesper - 2010-11-12 11:34:18 Den dur impelthen ikke den her kage, den bliver overhovedet ikke bagt igennem ved den temperatur. Er MEGET skuffet Mia - 2010-07-30 11:21:13 hvor meget sukker skal der i !?! mai-britt - 2010-07-05 12:57:05 skal til at bage den nu!! glæder mig :) sofie - 2010-03-16 17:10:44 rigtig god hvis man kommer brun glasur på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne