Farfalle
Hovedingrediens : - Kilde : Per K. Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sæt fafelle over og koge som det første.
Peberfrugterne renses og skæres i tynde strimler. Sauteres let i smørret. Tilsæt de kogte fafelle og den skyllede spinat (helbladet spinat fra frost kan også bruges). Tilsæt vand og fløde og kog i ca. 1 minut. Til slut vendes skinke, ost og presset hvidløg i og det hele smages til med salt, peber og muskat. |
|
Opskriften er vist 21456 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (7 stemmer) |
|
Kommentarer - 2013-07-10 19:33:04 suuuuuper ret. lavede den her til aften, både mand og datter og jeg selv var vilde med den. der går ikke længe før vi skal have den igen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne