Farfalle

Farfalle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red:

Farfalle, billede 4 Farfalle, billede 1 Farfalle, billede 2 Farfalle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.farfalle
100 g.rød peberfrugt
100 g.gul peberfrugt
150 g.babyspinat
50 g.kogte skinketern
50 g.ost
1 fedhvidløg
0.5 dl.vand
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 Muskatnød, stødt
15 g.smør
 
Opskrift:
Sæt fafelle over og koge som det første.

Peberfrugterne renses og skæres i tynde strimler. Sauteres let i smørret. Tilsæt de kogte fafelle og den skyllede spinat (helbladet spinat fra frost kan også bruges).

Tilsæt vand og fløde og kog i ca. 1 minut.

Til slut vendes skinke, ost og presset hvidløg i og det hele smages til med salt, peber og muskat.


karakterer:
Opskriften er vist 16019 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2013-07-10 19:33:04
suuuuuper ret. lavede den her til aften, både mand og datter og jeg selv var vilde med den. der går ikke længe før vi skal have den igen!