Farfalle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
200 gram Farfalle (Pasta) Farfalle kaldes også for sommerfugle
100 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
100 gram Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
150 gram Babyspinat, frisk
50 gram Skinketern, kogte
50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 5586 (1330 kcal)
KJ pr. Pers. 2793 (665 kcal)
Vægt ialt 769 gram
Vægt pr. Pers. 384 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 726 KJ (172 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 22.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)