Fish n' chips

Fish n' chips, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Laura

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kartofler
2 spsk.olie
750 g.torskefilet
1 dl.rasp
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
1 æg
2 spsk.olie
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 225 grader.

Skræl kartoflerne.
Skær dem ud i stave til pomfritter.
Kom dem i en skål og vend olien i.

Dæk en bradepande til med bagepapir og fordel kartoflerne på bradepanden.
Bag dem i ca. 40 minutter.

Skær fisken ud i stykker på ca. 6-7 cm længde og 3-4 cm bredde.

Hæld rasp i en dyb tallerken.
Bland salt og peber i.

Slå ægget ud i en anden dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel.

Vend først fisken i æg og derefter i rasp blandingen.

Varm en pande op med olie ved god varme. Læg fisken på og lad den blive brun på hver side.

Skru ned til jævn varme. Steg 2-4 min. på hver side afhængig af tykkelse.

Server den stegte fisk og pomfritter rygende varme.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fish and chips

karakterer:
Opskriften er vist 8934 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-19 21:43:02
rigtig god opskrift :)