Kommentarer
Suanna - 2020-05-22 18:30:41 Kuller (haddock), siger fiskemanden, er hvad englænderne bruger til fish 'n chips. Det skulle være den "ægte" torsk. Men de er også nært beslægtede.
Kch - 2017-04-03 07:26:24 Som Englænderne ved jeg at man altid vil bruge cod = torsk
- 2016-01-07 08:47:33 hvor meget sukker skal der i fish and chips
Palle - 2015-04-24 09:13:32 Den korrekte fisk er LYSSEJ, som bruges i oprindelses landet England
Carina - 2012-02-06 15:38:34 Prøv med torskekæber, så bliver retten ikke bedre!!
Anna Kathrina - 2010-09-03 13:33:10 Et festmåltid uden sidestykke, men det kræver at man holder sig til opskriften for at fiskestykkene skal blive himmelske sprøde, ummmmh en delikatesse :-)))
- 2009-09-21 11:08:10 Faktisk er den mest korrekte fisk til denne ret kuller, men torskefilet kan sagtens bruges i stedet!
Chalfe - 2009-06-18 19:56:07 Hvis du ligger fiskestykkerne i friture nettet og sænker det ned, så kan dejen sætte sig fast i nettet, fiskestykkerne skal lige flyde rundt et minuts tid så de hærder.
Pia - 2009-05-08 11:52:15 Jeg ved ikke om der rigtig skal øl i dejen, men det haer jeg også hørt at der skulle som hævemiddel. Jeg har fulgt denne opskrift på dej og skiftede vandet ud med helt alm. tuborg, og fik et helt fint resultat. En god måde at få fiskehadere til at spise fisk på.
Lars - 2009-01-04 16:00:47 skal der ikke bruges øl i dejen?
- 2008-09-30 21:31:19 glæder mig til at prøve og jo det er torsk de bruger.
Anni - 2008-08-20 12:39:08 Mon ikke det rigtigste er torskefileter - det siger Jamie Oliver i al fald -
og chips´ne er trekantkartofler.
Melanie - 2007-09-23 14:44:59 Og så prøv at lave det med rødspættefilet à l'orly .. Så meget bedre.. Og det er også den originale fisk til retten..
|