Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Risenblom

Risenblom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Varm DessertRet : Varm Dessert

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Danmark - Dansk - DanskeIndsendt :


Risenblom, billede 4 Risenblom, billede 1 Risenblom, billede 2 Risenblom, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.rismel
4 æggeblommer, past
1 tsk.kardemomme
7 dl.mælk
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Rismelet koges i mælken. Når grøden er afkølet, tilsættes æggeblommerne, salt og kardemomme. Hældes i en skål og sættes køligt til det skal bruges.

Tips:

Bruges i varm hyldebærsuppe Se opskrift på hyldebærsuppe med risenblom her



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 2604 gange,
og udskrevet 14 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu