Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risenblom

Risenblom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Risenblom, billede 4 Risenblom, billede 1 Risenblom, billede 2 Risenblom, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Rismel
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
7 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Rismelet koges i mælken. Når grøden er afkølet, tilsættes æggeblommerne, salt og kardemomme. Hældes i en skål og sættes køligt til det skal bruges.

Tips:

Bruges i varm hyldebærsuppe Se opskrift på hyldebærsuppe med risenblom her


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6637 gange,
og udskrevet 32 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6314 (1503 kcal)
KJ pr. Portion 6314 (1503 kcal)
Vægt ialt 1014 gram
Vægt pr. Portion 1014 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 622 KJ (148 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 22.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu