Risenblom

Risenblom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Risenblom, billede 4 Risenblom, billede 1 Risenblom, billede 2 Risenblom, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Rismel
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
7 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Rismelet koges i mælken. Når grøden er afkølet, tilsættes æggeblommerne, salt og kardemomme. Hældes i en skål og sættes køligt til det skal bruges.

Tips:

Bruges i varm hyldebærsuppe Se opskrift på hyldebærsuppe med risenblom her





karakterer:
Opskriften er vist 9426 gange,
og udskrevet 49 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6314 (1503 kcal)
KJ pr. Portion 6314 (1503 kcal)
Vægt ialt 1014 gram
Vægt pr. Portion 1014 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 622 KJ (148 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 22.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-01-05 16:41:53
Min svigermor kogte mannagrød. Piskede sukker og æg og blandede i. Kom koreaner i bunden af en skål. Derpå blev grøden lagt. Når den skulle serveres blev skålen vendt på hovedet, så koreanerne lå øverste. Der blev serveret varm rødvinstoddy til. Denne dessert blev serveret som dessert Nytårsaften.