Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Risenblom

Risenblom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Danmark - Dansk - DanskeIndsendt :


Risenblom, billede 4 Risenblom, billede 1 Risenblom, billede 2 Risenblom, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Rismel
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
7 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Rismelet koges i mælken. Når grøden er afkølet, tilsættes æggeblommerne, salt og kardemomme. Hældes i en skål og sættes køligt til det skal bruges.

Tips:

Bruges i varm hyldebærsuppe Se opskrift på hyldebærsuppe med risenblom her




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5686 gange,
og udskrevet 18 gange.


Energi:
KJ total 6314 (1503 kcal)
KJ pr. Portion 6314 (1503 kcal)
Vægt ialt 1014 gram
Vægt pr. Portion 1014 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 622 KJ (148 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 22.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu