Hyldebærsuppe:
Hyldebærrene pilles fra stilkene og koges, indtil de brister.
Suppen sies og bringes atter i kog med kanelstang, citronskal og sukker, kanelstang og citronskal fiskes op når du synes det smager tilpas.
Æblerne skrælles og kommes i. Når æblerne er møre, jævnes suppen med kartoffelmel udrørt i vand.
Risenblom:
Rismelet koges i mælken. Når grøden er afkølet, tilsættes æggeblommerne, salt og kardemomme. Hældes i en skål og sættes køligt til det skal bruges.
Den varme hyldebærsuppe, serveres med den kolde grød til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 5012 gange, og udskrevet 30 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider