Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hyldebærsuppe med risenblom

Hyldebærsuppe med risenblom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Hyldebærsuppe med risenblom, billede 4 Hyldebærsuppe med risenblom, billede 1 Hyldebærsuppe med risenblom, billede 2 Hyldebærsuppe med risenblom, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Hyldebærsuppe:
600 g.modne hyldebær
180 g.sukker
1 kanelstang
3 syrlige æbler
1.5 l.vand
 citronskal
2 spsk.kartoffelmel
 
 Risenblom:
250 g.rismel
4 æggeblommer, past.
1 tsk.kardemomme, stødt
7 dl.mælk
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Hyldebærsuppe:
Hyldebærrene pilles fra stilkene og koges, indtil de brister.

Suppen sies og bringes atter i kog med kanelstang, citronskal og sukker, kanelstang og citronskal fiskes op når du synes det smager tilpas.

Æblerne skrælles og kommes i. Når æblerne er møre, jævnes suppen med kartoffelmel udrørt i vand.



Risenblom:
Rismelet koges i mælken. Når grøden er afkølet, tilsættes æggeblommerne, salt og kardemomme. Hældes i en skål og sættes køligt til det skal bruges.


Den varme hyldebærsuppe, serveres med den kolde grød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 6683 gange,
og udskrevet 66 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu