Risenblom næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Rismel
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
7 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 6314 (1503 kcal)
KJ pr. Portion 6314 (1503 kcal)
Vægt ialt 1014 gram
Vægt pr. Portion 1014 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 622 KJ (148 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 22.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)