Hedegryde
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Julie Schwartz Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
kom kødet i en gryde og brun det i en smule fedtstof (kan undlades)
tilsæt løg og karry. Svitses i et par minutter. Tilsæt rød peber, gulerødder i skiver, fintsnittet hvidkål, salt og peber samt bouillon. Lad det simre 20 minutter. Smag evt. til med andre stærke krydderier du kan lide. Kog suppehornene eller pastaskruerne efter anvisning på pakken og bland dem i retten inden servering. Tips: Serveres med et stykke groft brød og evnt et drys persille. |
|
Opskriften er vist 34130 gange,
og udskrevet 481 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne